05 October 2012

Sebulan lagi..

Nak spm. Patutkah aku cuak! YES OF COURSE SYAMIM OMG ITS SPM LA WEH.

So mesti korang semua macam, mim hows your trial? Just fine. Results saya meningkat, Alhamdulillah! InsyaAllah, straight A's nanti masa SPM. Not to forget, my awesome babies, Ainina, Athirah, Izzati, Fatin, Affat, Afiqah, Najwa. Next year kita naik stage sama-sama ok masa ambik result, pastikan result kita gempak ok. Good luck to all pmr candidates too! My favorite juniors kan isya and the gang. Tadi dorang datang mintak maaf kat aku, hahahahahahahah cute gila. Takpe korang tak buat salah apa pun dengan akak, korang baik gilaaaaaaa dengan akak. Good luck!

Tadi isi permohonan matriks omg rasa tua gila rasa ah sebak segala bagai ah. Aku mohon semua jauh-jauh hahahahahaha dulik pe haku, aku memang nak duduk jauh dengan family, biar dorang rindu aku. Aku mohon matriks johor, labuan, melaka. Amekkaw! Jauh beno. Aku harap dapat kat labuan. Hahahahahhahahaha!!

Dah sebenarnya tak tau nak tulis apa. Sebulan je lagi ok..... Sebulan je lagi untuk study. Pastu exam, exam habis 28 november. Hoi! Berapa hari je lagi pakai baju sekolah ni hmmmmm im not ready yet to leave high school! Maigod.... OK AH BYE!

4 comments:

Hikaru Yui said...

nak spm dah noh...

all da best =p

Cik Lilo said...

Yui ; Tu ah omg cepatnya masa berlalu. Thanks

mizz syarz said...

hye syamim..lame gila kowt ta update entry..bpe A trial??good luck ea..all the best!

Cik Lilo said...

Syarz ; Hi.. Haah lama! Alhamdulillah, okay je. 5A je trial. SPM nanti i'll try my best ok. Thanks!