04 March 2012

Monthly test 1.

Hi semua. Kita dah wish good luck kepada sesiapa yang ambik exam minggu depan! Jangan online je, study okay!

So aku pun tengah kelam kabut jugak ni. Maklumlah, pendidikan Islam, physics masuk chapter form four sekali. Memang tergolek-golek lah aku gi baca buku jap lagi. Hahahaha doakan kita okay! Kita tak mintak lebih, 6 7 A pun dah cukup rasanya untuk monthly test ni. Pertengahan tahun baru aku target banyak sikit. Hahahahahah sebab apa? Sebab malas nak study.

K aku ada class maths pasni. Dating dengan cikgu mail. Hahahaha. Aku harap dia ajar transformation sebab aku faham 50% je chapter tu. Yang lain insyaAllah boleh. Okay bye!

Weh takut gila ah ni first time aku exam 10 subjek. Last year 9 je. Takut weh takut takut takut. Dah la yang 1 subjek lagi tu study sendiri je. Aku harap paper tu senang. Kalau tak buat malu kaum je. Lulz. Bye!

6 comments:

Nur (cahaya) said...

Hey lilo . Good luck ya. Yakin boleh oke . Chaiyok. Figthing! Fighthing!
Senyum Selalu. x)

syahirah said...

subjek apa yang study sendiri ??

Cik Lilo said...

Cahaya : Thank you so much!

Syahirah : Em tasawwur :)

Azrinafiqah said...

I'm one of your readers. All the best :)

'Aqilah Mazalan said...

transformation senang, lalalala.

Cik Lilo said...

Azrina : Hiiiii darling. Thanks!

Kak lala : Ala pandai boleh ah! Nanti kita dah pandai kita bagitau akak, kalau tak pandai kita diam je k :P