04 January 2012

First day.

HAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! SUKANYA SAYA. SAYA SANGAT GEMBIRA DAN BERASA DIRI INI AWESOME. MUAHAHAHA. ANDA PULA BAGAIMANA?

Oh ya pagi tadi perhimpunan serious lama gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Sakit weh kaki duduk. Dah tu ditambah pulak dengan perut yang memulas macam nak terberanak ke apetah. Memang aku buat muka masam ah. Yelah cuti dua bulan aku bangun pukul 1 terus makan tengahari. Harini aku breakfast pukul 6.45 camtu. Memang sakit ah perut aku camni. Rasa nak sepak sepak je orang dalam dewan tu, dah ah panas gila tak dapat kipas. Ada kipas pun macam takde je. WOI PASANG AIR-COND AH. Hahaha

Pastu dah masuk kelas tu horrey horrey ah. Tablemate i macam biasa ah, si Izzati. Belakang aku Athirah dengan Fatin. Cambiasa la, kitorang mesti mau duduk berempat punya. Tapi masa dalam lab chemistry nanti kitorang berpecah ikut group yang teacher susun ikut result last year. Heh heh heh. Then masa pilih ketua tu semua. Nash jadi ketua tingkatan. Hehehe Nash handsome i loike dah ah duduk depan aku. Oh hmmmmmmmmmmmmmmmmmm nak tau perkara memalukan tak?

Tadi aku tengah best borak dengan Izzati en tetiba aku dengar cam orang sebut nama aku ramai-ramai, IZAAAAANNNNN IZAAAAAAAAAAAANNN IZAAAAAAAAAAAAAAANNN. Aku dah cam apahal korang ni? Then aku nampak teacher tulis nama aku kat whiteboard. Siot gila weh aku jadi penolong ketua tingkatan kot. Siot aku dah malu gila masa tu. Aku dah macam NO NO NO AKU TAKNAK. Pastu dorang gelak gelak. Kwang ajar sungguh. Main tipu. Mana boleh camtu. Dah tu aku relakan jelah sebab ada markah untuk koko kan. Gila.

Then masa Sejarah lagi malu nak mampus. Tahap nak terjun bangunan pun ada jugak. Cikgu tu tanya siapa pegang jawatan and the boys dah jerit jerit macam

DATIN!


DATIN SYAMIM!


DATIN GHAIRAH!


The whole class gelakkan aku. Memang siot. Siot gila diorang. Siot! Last-last cikgu tu macam

Cikgu : Hahaha cakaplah betul-betul. Takkan saya nak panggil Datin kot. Datin ye?
Me : Hahahaha nama saya Syamim. *smile*


Lepastu jangan cite ah malu aku camne. Gila ah diorang ni. Memalukan. Hmm okay aku nak sambung main twitter daaaaaaaaaaaaaaa~



3 comments:

aqilah mazalan said...

okay hi penolong! eh hi datin syamim frutti XD hihihi eh datin ghairah lah, awww. HAHAHA.

Cik Lilo said...

Aqilah : Hi! Grrr semua orang ejek penolong xD

mizz syarz said...

http://msyarz.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

kite tagged lilo!