03 November 2011

Cara mudah nak check result exam.

Hello friends. Yay yay yay finally exam is overrrrrrrrr. Okay saya dalam mood honeymoon. Just nak share satu perkara je, tu pun kalau cikgu korang takde bagitau lagi. Kalau cikgu korang bagitau dah, malu aku camni. Hahahahahah!

Sekarang anda hanya perlu check result exam anda menggunakan jari sahaja! Ya ya ya tak perlu tengok paper lagi muahahaha maju doh sekarang.

1 - Pergi laman web nie

TEKAN SINI!

2 -  Pergi dekat Semakan Ibu Bapa


3 - Masukkan nombor IC.

4 - Pilih nak tengok ujian bulanan satu ke, dua ke, mid-term ke, final ke.

Damn! KAU TAHU GRED NAIK? 75 BARU A- . A'ah memang banyak sangat la A aku. Gelak-gelak doh aku tengok. Dari banyak gila A tinggal berapa ketul je. Hahahah kantoi la banyak A- sebenarnya. Shitzzzzzzz. Bodoh bodoh. Memang lawak habis. Dah la siap nama guru kelas aku ada kat situ, aku sekolah apa, nama kelas aku. Pergh terbaik.

Sekarang neh jangan bagitau sesiapa IC korang. Kang dia check result exam kau yang tah pape tu, malu setahun hahahahaha!! Kalau pandai takpela jugak. Kalau dah bengong bengong cam aku neh haaaaa. Malu la doh! Eih tak puas hati gila aku A aku tinggal sikit je sebab dia naikkan gred :( Damn you!

Eh siapa buat paper Chemistry 2? Damn you! Experiment belakang tu pasal iron key ke apetah aku bantai. Adus macam takboleh pening lagi kan. Boleh la pulak aku terlupa electroplating ke apetah tu. Damn ah damn damn damn. Memang sempat sangat la aku siap kan. Aku bantai je experiment section C tu. Ah sakitnya hati. Sakitnyaaaaaaaaaa hati aku. Kenapa la soalan lain yang senang sikit tak keluar. Bantai nak aim chapter susah-susah je. HAHAHA!

Oh ye tahu tak tadi Athirah bagitau aku berita gembira!!!!!!!!!!

Athirah : Weh! Kau tau tak Agama kau A!
Me : Hah? Like seriously A?
Athirah : Iyelah, aku pun A. Ainina pun A.
Me : Kepala otak diaaaa. Camne boleh A? Kan kita tak baca buku! HAHAHAHA
Athirah : Tau takpeeee. Aku pun terkejut.
Me : Bapak hebat kita hahahahahaha!!
Ainina : Hoi bongkak! HAHAHAHAHHAHA
Me : HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA!!!


Kau tau tak masa paper agama kitorang semua memang taktau sebenda nak jawab apa. Aku baca buku, katakanlah aku baca 10 bab, 2 bab je yang aku baca keluar. Yang lain semua aku taktau. Cemana boleh A dengan cemerlangnya aku pun taktau. Rezeki la kot. Kesimpulannya hidup ini penuh magic. Haha.

5 comments:

Anis Diyana said...

terbaik sungguhss

Cik Lilo said...

Anis : Terbaik kan, memang banyak A lepas neh haha

aliya atina said...

life is kalaful . HAHHA

yui92 said...

kahkahkah ayat last hidup ini penuh magic tu sgt best boleh jadi kata2 hikmat..


ustazah aku dulu.. tym pmr dia leter suruh mengucap balik klu xdapat A..haha

Cik Lilo said...

Aliya : Yeah it is.

Yui : Hahah memang penuh magic jeng jeng jeng. Pergh gila, nasib baik aku A masa PMR. Haha malu dooo kalau agama pun tak dapat A