08 December 2010

Natural Beauty Contest, sila join :)

UPDATED. STICKY POST, PLEASE SCROLL DOWN FOR MY NEW ENTRY.


Hi semua. Harini saya dan teman wanita paling annoying saya ingin menganjurkan sebuah contest yang dinamakan Natural Beauty Contest :)



Syarat-syarat penyertaan.

1- Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!

2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest (Ada kat tepi blog nie haa)

3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.

4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.

5- Gambar boleh bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)

6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)

*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.

*Letak link entry anda tersebut di fan page Natural Beauty Contest, jangan letak kat entry nie. Tak layan.

*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKE kami akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.

Senang bukan?

Apa-apa pertanyaan sila tanya di FB Syamim (saya) atau Affat. Siapa takde FB? Pergi buat sekarang lah!

Hadiah utama adalah sangat berbaloi-baloi, don't worry hadiah sangat menarik kerana aku tengah banyak duit nie HAHA

Tempat kedua dan ketiga pun ada hadiah Haha

JANGAN LUPA LINK BACK KEPADA ENTRY SAYA YE. SIAPA TAKDE FB, DIBENARKAN LETAK LINK ANDA DI SINI. HEHE. SIAPA TAKDE FB JE YE!

Tarikh contest berjalan : Dari entry ini dipublishkan sehingga 1 Januari 2011. Kenapa lama sangat? Sebagai langkah memberi peluang kepada bloggers yang nak SPM untuk join.

Saya berharap ramai lah join wakaka bye.

45 comments:

Miss Rainbow ◕‿◕ said...

cntest mnarekk . ti join ahhh ~~

Cik Lilo said...

Okay silakan tq

Nur Ayunie said...

Nak join dgn boyfie :D Tp nntilah . Nk kasi gmba yang best pnyee ! Hihi

Cik Lilo said...

Okay dear selamat join haha

mira :) said...

dah join :D
tinggal nak letak link jee kat fb :D

Saia Az said...

saya tadak bf! sobs

Cik Lilo said...

thanks.

alaa dengan kawan pun boleh laa

Shilaaa said...

tompang tanya, if dlm gmbr tu tkde muka kita tapi ada muka orang lain boleh? Sbb kita yang tukang tngkap..

- Saya nak join :)

Cik Lilo said...

Oh okay boleh je. Takde masalah. Hehe

black forest said...

hye.. dtg mau join contest. tp malangnya takda fb.
so, black forest akan drop link contest tu kat sini okey ??

http://memorisangblackforest.blogspot.com/2010/11/another-contest-from-kakak-sempoi-d.html

Cik Lilo said...

Okay nanti i upload

~fais~ said...

hi...

Tyra Greenwood said...

http://ceritasigadisceria.blogspot.com/2010/11/contest-natural-beauty.html
da join ~

sharifah18 said...

saye nak join contest nie :)
saje cube2 ,hehe :D

azween said...

boleh tak kalau buat 2 penyertaan ?

Amirah Su'aidah said...

saya dah join tau...

sila check kat FB fanpage ya..

Syafiq Rosli said...

best2

Mahirah Daut said...

saya dah post kat wall Contest Natural Beauty ..jgn lupa upload eh :)

WedaHusin said...

hai kalau gmbar tu cam xcantik sgt sbb ambil dgn phone boleh ?

amad sarpix said...

join jugak..

http://amadsarpix.blogspot.com/2010/11/natural-beauty-contest.html

Cik Lilo said...

Thanks guys for joining :) I really really appreciate it.

Anonymous said...

na join na join na join ! tapiii ~ xbrpee faham laa . heee . :DD

Cik Lilo said...

Add me on Fb : Syamim Iz.

Pastu tanya tau

sizuka :) said...

hello. my friend nak join contest ni, and btw he's a boy. Dia takde blog and dia mintak tolong saya 'pinjam blog' tok buat post bout this contest la. boleh ? :) And he really want to join. Hahaha

iena said...

Hehe , confirm kalah : D

http://naomel.blogspot.com/2010/11/natural-beauty-contest.html

Cik Lilo said...

Boleh je sizuka! Erm iena nanti i upload ye

::cikjuju::◕‿◕ said...

heh dah join...letak kat fan page fb kan..kan..link nyer

Cik Lilo said...

Thanks <3

Nur Ain Syakina said...

http://storyakulah.blogspot.com/2010/12/natural-beauty-contest.html

hehhe ! dahh join ;)

Mieya said...

http://akumia19.blogspot.com/2010/12/natural-beauty-contest.html

mia join contest ne..
heheee

Cik Lilo said...

DONE OKAY :)

hariz said...

kalau menang dapat ape??
:D

Cik Lilo said...

Dapat hadiah

hariz said...

such as???

rudykartolo said...

cayok2!!

rudykartolo said...

eh?aq ne natural beuty aper..hek3

Anonymous said...

salam.. mao tanya boleh... saia ta phm mcm mana mao join ini =( saia mao join ..

Anonymous said...

salam.. mao tanya boleh... saia ta phm mcm mana mao join ini =( saia mao join ..

Anonymous said...

salam.. mao tanya boleh... saia ta phm mcm mana mao join ini =( saia mao join ..

Cik Lilo said...

Takfaham apa ye?

shiningsyahirah said...
This comment has been removed by the author.
shiningsyahirah said...
This comment has been removed by the author.
woot woot ;) said...

nk join contest nih lahh :)

http://thelittleoneprincess.blogspot.com/2010/12/natural-beauty-contest-hye-awak-semua.html

Madihah Adzmi said...
This comment has been removed by the author.
tia of revenge said...

hye sye join!
check ur fan page..

facebook: DayangNurfathiah AbgJama'aludin


thanks :)