29 April 2011

Exam exam exam exam exam.

Tadi telah dikejutkan dengan berita hangit.

Abang macho masuk class dengan muka proud macam haaa haaa aku ada berita penting.


Budak : Okay korang, minggu depan sekolah kita ada banyak activity, jadiiiiiiii tingkatan empat semua direhatkan pada hari Selasa dan Rabu.
Students : Yeahhhhhhhhhhhhhh! (Dah lah Isnin cuti)

Tetiba je.


Surat diedarkan.


Belek punya belek. Selasa, Rabu, Khamis, Jumaat, TINGKATAN EMPAT DIREHATKAN. Lepastu datang minggu depan nya terus mid-year punya exam. Bagus. Maths dah la tak habis belajar, chemistry, physics dan sebagainya.






Lalu terjerit jerit lah aku di situ. Homaigod, cemana nieeeeee. Takpe ah seminggu nie memang harus struggle dan mengabaikan cinta hati iaitu lilomines.

Korang korang tengok kan blog kita tau tau tau.

Kalau aku lah jawab maths camnie, mau kena sembelih dengan teacher.
Haha teacher love you!




Bye <3

4 comments:

yui92 said...

hohohho selamat ber-exam

Cik Lilo said...

Thank you

Miss Rara said...

@cik lilo:good luck for your exam...

Cik Lilo said...

Rara : Thank you!