24 January 2012

Shopping sampai miskin.

Hai semua orang! Rindu kita tak? Tak? Okay fine.

Hah semalam kan kita kan pergi kan tengok kan wayang kan. Hehe takde ah. Semalam pergi IOI. Dengan si Fatin Hanani awek kepada takde siapa kerana kami geng single. Tapi Fatin Hanani dah ada calon suami. Untunglah mak dia pilih ustaz. Hahah tetiba. Gurau kasar. Mula tu pergi Popular. Cari novel yang mak aku kirim. Haa semalam kitorang tengok cerita Bujang Terlajak. Dating berdua gitewww. Cerita dia aku bagi 3/5. Bolehlah dikatakan lawak. Golek-golek ah jugak en. Orang belakang aku kecoh gila, gelak kuat nak mampus. Tapi best ah gak cerita tu. Ada Fazura yang cun gila oh my god tu.


Fatin Hanani <3


Then dah habis tu kitorang gi makan Tutti Frutti. Dapat ang paw maaaa. Alah bukan duit pun. Ada amenda tah kat dalam dia tu. Haha. Then Fatin ajak aku shopping. Dia tarik aku masuk F.O.S. Aku cam masuk jela, takde ah nak beli sangat. Aku cam cari t-shirt je. Kitorang pusing satu mall tu cari t-shirt yang berkenan en. Voir tutup kot, tak dapat aku beli baju Voir :'( iSad you know.



 Then masuk F.O.S tu bosan gila. Aku nak ajak Fatin keluar. Sekali Fatin tarik aku kat area baju ni. And yeah bebeh yeah!!!!! Aku rembat sampai 3 helai baju. Hebat gila en. Hahaha. Konon taknak beli pape. Apa bendanya sampai 3 helai aku beli. Then dah bayar tu, Fatin pun beli 3 gak. Sementara tunggu Fatin bayar tu aku pun pergi balik kat tempat tadi...................


DAN AKU REMBAT LAGI 3 HELAI BAJU. HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH!!

Ye, 6 helai sekaligus aku beli. Memang ah. Aku ingat nak beli baju lagi auw dekat butik kat bawah tu. Tapi mak aku dah call suruh balik. Cis. Kacau je. Masa tu dah 6.30 kot. Jadi tak dapat ah beli. Lagipun duit aku dah tinggal sikit je. Miskin jap aku. Harini cousin aku text ajak hang-out esok. Tengok wayang, kan rabu wayang murah. Haah aku memang ada sangatlah duit sekarang ni. Aku tengah miskin. Tolong jangan ajak aku hang. Tunggu aku kaya kang aku hang lagi. Muahaha


Hasil pembaziran saya!

4 comments:

Anis Diyana said...

bagus gila akak syamim ni xD

Cik Lilo said...

Anis : Apa yang bagus? Ohhhh bagus membazir en hahaha

aqilah mazalan said...

syamim? haihhh dahsyat betul datin sorang ni XD

Cik Lilo said...

Aqilah : Kita bukan sengaja haha!!