20 January 2012

Cuti-cuti sekolah lagi.

Assalamualaikum semua!! Hehehe. Cuti dah bermula, aktiviti online dan tidur lambat juga semakin berleluasa dalam kalangan pelajar sekolah. Ayat BM. Kantoi. Haaa rindu tak i? Rindu la please. Muahaha.

Ehem tadi en best gilaaaaaaaa. Subjek ada 4 je. Beg ringan, hati pun senang. Terima kasih sangat buat jadual best camni.

Chemistry - Buat experiment untuk rate of reaction. Best gila! Cambiasa ah group aku mestilah terdiri daripada aku, Izzati, Fatin, Athirah, Afiqah and Ainina. Kat mana-mana pun mesti duduk berenam. Kitorang buat experiment banyak kali tersalah letak la apa lah. Penat doh buat. Tapi best!! Seriously exp chem lagi best dari physics yang bosan gila omg tu!

BM - Buat rumusan kertas spm last year. Pergh. Kertas soalan yang cikgu bagi kitorang tu dah berconteng, kakak/abang last year dah conteng. Dah ah isi dia salah. Nasib baik aku tak terkeliru.

English - Literature je.

Sejarah - Haaa ni ada kuiz sejarah! Aku cam watlek watpeace jelah en, sekali soalan dia. Pergh sebenda pun aku tak ingat. Hahahah. Cikgu kata takleh tiru kawan/buku sebab cikgu nak ambik markah untuk kuiz ni. Menggelabah la aku. Last-last semua orang tengok buku. Dah macam open book test pulak. Peace!

Tadi tuition we ollsss pakai baju kurung sebab harini hari Jumaat en. Saja je lah bajet ayu lalala. Tetiba Affat datang pakai baju biasa je. Kesian dia dipulaukan. Duduk belakang dengan Syamie. Haha sebenarnya dah takde tempat. Bayangkanlah setiap kali tuition kena cop tempat untuk 7 orang gangster.

Syamim (me)
Affat
Ainina
Afiqah
Athirah
Izzati
Fatin

Duduk bertiga-tiga. Siapa datang lambat kena duduk sorang. Hehe.


Oh ya kak lala! Nampak tak spek tu. Haa tu la spek kita! Kita memang pakai spek since form two la. Tapi kita pakai dalam class je. Kat luar kita simpan kat poket atau gantung kat baju camtu hahahahah!


Me, Izzati, Athirah, Afiqah, Ainina, Fatin.
Affat lambat datang masa ni. Jadi dia takde dalam gambar plus kena duduk belakang kitorang, duduk dengan Syamie handsome.

6 comments:

Husna said...

lilo comel ! ;D

Cik Lilo said...

Husna : Kakak lagi comel!!!!!!!!!!!

Alia Izani said...

betul betul..syamin comel! :3

Cik Lilo said...

Alia : Alia pun comel cangat!

Hudariffin said...

Kau lawa doo pakai shawl :]

Cik Lilo said...

Huda : Manade ahhhhh